Panoràmica de Barcelona

diumenge, 2 d’agost del 2009

Formentera (Tonight tonight tonight tonight I wanna be with you)

Aquells que diuen que Formentera és una illa petita on només pots fer relax van ben equivocats!!
Hem estat una setmana i no hem parat! amunt i avall amb la motoreta per uns camins de cabres que feien por...
Durant aquests dies hem vist:
el Far de la Mola, el mercat hippie d'El Pilar de la Mola, el Cap de Barberia, la Cova que hi ha al Cap, Torre Garroveret, la Torre de La Gavina, Punta Sa Pedrera, l'Estany des Peix, l'Estany Pudent, vam fer Kaiac, vam travessar caminant el pas d'Es Trucadors a S'Espalmador, vam fer una mica el Camí de Sa Pujada, vam parar per fer fotos de l'illa a Es Mirador.
Els poblets visitats van ser Es Caló de Sant Agustí (on teniem l'Hostal), Sant Ferran de Ses Roques, Sant Francesc Xavier i Es Pujols.
I de cales i platgetes en vam veure unes quantes, d'algunes no sé el nom però de les que recordo i sé com es diuen són: S'Estufador, Caló des Mort, Cala d'Es Códol Foradat, Es Mal Pas i altres de la zona de Migjorn; Ses Platgetes, Cala En Baster, alguna cala de Tramuntana, Cala Saona, Ses Illetes, etc.
De Xiringuitos n'hem vist quatre: Pirata Bus (típic de tota la vida), Bar Pelayo (diferent i amagat), Blue Bar (més pijet) i Kiosko Bar (prop del nostre Hostal).
L'últim dia vam sopar a Rafalet on vam menjar xipironets i arrós a banda amb una magnífica posta de sol.
Vam marxar dissabte al matí-migdia cap a Eivissa, allà ens esperava un amic del Carles, que ens va dur a un restaurant, Ses Arcades, per menjar arrós de matances (deu ni dó quina calor que vaig passar!!) i per banyar-nos vam anar a la platja de Benirràs on vam agafar un altre cop un Kaiac i ens vam endissar fins a una petita cova, va ser una bona manera d'acomiadar-se de les curtes però intenses vacances...
Així que relax, relax.... no! jejeje avui estic feta pols!!
Si voleu veure les fotos aqui teniu un bon repertori i em falten les de la càmara d'aigua que vam comprar... tot i que no sé com sortiran, hi va entrar aigua (tant fer de peixet...)

2 comentaris:

Marina ha dit...

A mi m'han encantat les fotos, Cris!! Formentera és preciós i feu una cara de relax i felicitat els dos!!! quina enveja.. (sana, eh?) jeje...per cert, en aquestes fotos si que surt el Carles, com l'has conveçut? jejeje..

cristina ha dit...

Aixxxx siiii, jo vull tornar-hi!! jejeje
El Carles no vol sortir al Facebook, aqui si ;)

petons