Panoràmica de Barcelona

diumenge, 5 de juny del 2011

Vietnam (16 de maig a 1 de juny 2011)

Després de 17 dies de vacances ja tornem a estar per aquí.

Pels que no ho sabíeu, hem estat per Vietnam: vam començar per Hanoi (la capital), Sapa, Badia de Halong Bay, Hue, Hoi An, Ho Chi Minh (amb visita als túnels de Cu Chi i Delta del Mekong) i Mui Ne.
Vam anar amb viatge organitzat des de Barcelona, en teoria era per un grup de gent de màxim sis persones, però sempre vam ser els dos sols amb els diferents xofers i els guies de parla hispana. En vam tenir tres, en Quynh (un noi jove amb qui vam estar sis dies i que ens va facilitar el primer contacte amb la cultura i història del nord de Vietnam), en Chou (que ens guiava per la zona centre de Vietnam, em costava molt entendre'l, i que a més ens va condensar totes les visites en un únic dia i ens va fer còrrer sempre) i, en Thang (el més didàctic i el que ens ho va explicar tot de Vietnam d'una manera fàcil i entenedora, no es va deixar res i va estar molt atent sempre amb tot).

Què dir en poques paraules de Vietnam?? doncs que m'ha captivat TOT: la gent, el paisatge, els colors, el caos, ...
Penseu que hem fet prop de 3.000 fotos. N'he penjat 300, així que espero que no se us faci molt pesat!!He intentat explicar el viatge mitjançant les fotos, així no m'allargo amb l'escrit d'aquesta entrada i podeu mirar-les sabent el que és cadascuna.Així que res més, espero que gaudiu d'elles!!

Ja sabeu, un clic damunt la imatge i accediu a les fotos.

Vietnam