Panoràmica de Barcelona

diumenge, 20 de febrer del 2011

Cap de setmana a Cal Carulla

Aquest cap de setmana hem anat la Judith, la Carmina, el Carles, el Franc i jo a una casa rural, Cal Carulla, al poble de l'Astor a l'Alta Anoia.Un poblet de només 18 habitants on Cal Carulla, té unes quantes cases rurals per a diferent capacitat de persones.Han estat uns dies de moltes rialles i desconnexió, caminades, fotos, jocs, piscina coberta i, sobretot, amb una molt bona companyia!Vam arribar divendres ben de nit amb una lluna impressionant i un cel plegat d'estrelles.
Dissabte vam tenir sol, pluja i boira. Vam comprar uns biquinis als xinos per 2€, se'n van enriure del meu minitrípode (i tant bé que va, oi?), vam improvitzar un trípode lleter i vam passejar amunt i avall per Copons en busca d'un restaurant “fantasma”. Vam “relaxar-nos” (o no) a la piscina i, com sempre, vam menjar, menjar i menjar!!
Diumenge tot i començar amb boira no es va quedar pas enrere! I després d'una passejadeta i el vèrtig de pujar a la Torre de la Manresana, vam acabar el cap de setmana, com no, menjant a un restaurant a el Castell de Rubió.Espero que us agradin les fotos!

cal carulla (18 al 20 de febrer)