Panoràmica de Barcelona

dimecres, 8 de desembre del 2010

Delta del Ebre (del 3 al 6 de desembre)

Aquest minipont o cap de setmana llarg estava pensat per a fer fotografia. Una afició que estem desenvolupant a grans passes.
El Carles i jo vam arribar ja el divendres nit a Sant Carles de la Ràpita i dissabte arribaven l'Oriol i la Vero amb una parella més.
Han estat tres dies ben intensos, menys dissabte que no vam matinar gaire, ens llevavem a les 9h, la resta de dies han estat ben complerts.
Dissabte ens va servir per situar-nos, anar a buscar informació i fer les primeres fotos d'un dia de sol. Al migdia arribaven la resta i dinavem tots junts, aprofitant per fer alguna petita caminadeta i alguna foto.
El diumenge ens llevavem a les 4.45h per veure la sortida del sol. Tenint present que el sol va sortir a les 8h, que estava tapat, només el vam intuir i ens va ploure, va ser un inici de dia amb un munt de fotos i pràctiques de foto nocturna. Un cop ja de dia, vam fer un tour per tot el Delta. I al capvespre el Carles i jo anavem a veure el sol amagar-s. Un capvespre impressionant.
Dilluns, els únics "massoques" per veure el sol sortir vam ser el Carles i jo, aquest cop no matinavem tant, a les 7h. Fent alguna parada camí del nostre lloc estratègic, arribavem per veure'l aquest cop si, treure el nas per l'horitzó. I d'allà, vam voltar un xic més pel Delta, parant a dinar a un bar "Sport" a Camarles, digne d'una pel·lícula de l'oest. I fent via a la Bassa de les Olles per veure el nostre últim capvespre del Delta d'aquests dies.
Evidentment, de fotos moltissimes, però pujo només algunes per a que us feu una idea, no estan retocades, ni millorades, ni posades rectes, de fet crec que algunes estan tortes, són tal com van sortir.
Espero que us agradin.
Delta del Ebre (del 3 al 6 de desembre)