Panoràmica de Barcelona

dilluns, 6 d’abril del 2009

Excursió per a nens de 7-8 anys

Aquest dissabte aprofitant que feia bon temps, vam decidir agafar un llibre d'excusions per a nens i triar-ne una prop de Barcelona per anar a pasturar, voliem alguna excursió lleugereta, per passar l'estona i respirar aire fresc. Al Castell d'Eramprunyà, a Gavà.

Si si un llibre d'excursions per a nens... tenim esperit juvenil jejeje

Doncs el que havia de ser un passeig fàcil i curtet per veure un castell, es va convertir en una "senyora" excursió d'unes tres horetes.

Tot començava amb una Ermita i un camí de cabres en pujada amb unes pedrotes increibles, realment dificil per anar amb nens menuts... coronant la muntanya per unes vistes increibles i un castell migderruït (per no dir derruït senser). Vam trigar prop de dues hores per pujar!!

I jo fent de cabreta amunt i avall (una que s'anima), explorant coves perdudes pel camí, i pujant per les parets del castell... a l'endemà les "agulletes" no em deixaven pujar ni baixar escales!! uuffffff

Res, que a partir d'ara haurem de triar excursions per a nens de 3 anys a veure si són més faciletes... tot i que va estar molt rebé l'excursió.

Mireu sinó les fotos!

Castell d'Eramprunyà

3 comentaris:

carles ha dit...

ni per nens ni per joves!!!!!!!!!!!!! :P
PeterDw

Unknown ha dit...

Quina vergonya!!!
Com pot ser que no pogueu amb una excursio per nens de 6 anys?!
Menys zapping i mes moure l"esquelet :-)

cristina ha dit...

deu ni do la pujadeta!! quan sigueu per aqui ja us hi portarem a veure que en penseu!! les vistes i el lloc impressionants ehhh us agradarà jejeej