Panoràmica de Barcelona

dijous, 23 d’agost del 2012

Els menuts de vacances ;)

Des de el passat 7 d'agost i fins aquest matí, hem tingut la Raquel, l'Aram i l'Agia per aquí. Com sempre he intentant passar tan temps com he pogut amb ells.
Aquest any amb la panxota i la forta calor, he anat força cansada, però veure les carones dels menuts i poder estar amb ells compensaven el cansament, el mal d'esquena i els peus inflats. També el recurs d'estar amb ells i buscar piscines o platgeta ha estat una bona solució per passar millor les estones junts.
Us deixo algunes de les fotos que hem fet d'aquests dies.


Els menuts a l'Agost

Per Vic

El dia 19 d'agost va ser l'aniversari del Toni, vam pujar a Vic a celebrar-ho i aquí alguna de les poques fotos que vaig fer.

De nou per aqui

Com ja sabeu estem embarassats, concretament de 34 – 35 setmanes. Això de les setmanes em fa parar boja. Esperem una petita Laia i a la última eco pesava dos quilets. És un belluguet dins la panxa, és divertit sentir-la com es mou!
I la meva aversió per l'ordinador ha augmentat. De passar-m'hi hores a la feina i després a casa, a no voler ni veure'l. Per això la meva faceta més fotogràfica, la tinc un xic deixada... espero agafar-la de nou.
Porto tres setmanes de baixa, l'esquena em matava i per les nits dormir es feia complicat.
Avui que tinc un dia tranquil per casa, m'he decidit a penjar i actualitzar un xic el bloc, que falta li feia.
En aquest primer post, us poso algunes fotos de l'embaras i un vídeo, us heu de quedar mirant fins el final si voleu veure a la petita belluguet.