Panoràmica de Barcelona

diumenge, 20 de febrer del 2011

Cap de setmana a Cal Carulla

Aquest cap de setmana hem anat la Judith, la Carmina, el Carles, el Franc i jo a una casa rural, Cal Carulla, al poble de l'Astor a l'Alta Anoia.



Un poblet de només 18 habitants on Cal Carulla, té unes quantes cases rurals per a diferent capacitat de persones.



Han estat uns dies de moltes rialles i desconnexió, caminades, fotos, jocs, piscina coberta i, sobretot, amb una molt bona companyia!



Vam arribar divendres ben de nit amb una lluna impressionant i un cel plegat d'estrelles.
Dissabte vam tenir sol, pluja i boira. Vam comprar uns biquinis als xinos per 2€, se'n van enriure del meu minitrípode (i tant bé que va, oi?), vam improvitzar un trípode lleter i vam passejar amunt i avall per Copons en busca d'un restaurant “fantasma”. Vam “relaxar-nos” (o no) a la piscina i, com sempre, vam menjar, menjar i menjar!!
Diumenge tot i començar amb boira no es va quedar pas enrere! I després d'una passejadeta i el vèrtig de pujar a la Torre de la Manresana, vam acabar el cap de setmana, com no, menjant a un restaurant a el Castell de Rubió.



Espero que us agradin les fotos!

cal carulla (18 al 20 de febrer)

diumenge, 6 de febrer del 2011

Cap de setmana sorpresa!

Aquest cap de setmana les meves amigues me'n tenien una organitzada per celebrar el meu aniversari.
Jo no en sabia res del que faríem, només sabia que divendres havíem quedat a les 21h a casa de la Ruth per a una "pijama-party". I que havia de portar el bàsic per passar una nit fora.
Doncs després d'unes pistes en forma de prova, vaig saber que ens llevàvem a les 4.30h del dissabte.
I la destinació era en principi al peatge de Martorell per trobar-nos amb la Carla que no havia pogut venir a dormir amb nosaltres a casa la Ruth.
Després d'agafar la desviació de la Terminal 2 de l'aeroport, ja em vaig imaginar que res del que havia pogut imaginar seria el que faríem finalment!
Així que després de superar un parell de proves més (amb ajuda) vaig saber que el dia el passaríem juntes a Sevilla!!
Impressionant com m'havien enganyat tant temps i no m'havia enterat de res... aixx si és que una esta sempre a la parra!
Doncs res, que va ser un dia ben atapeït i molt ben aprofitat! sobretot per poder compartir les quatre juntes un dia perfecte i, sobretot, per poder estar amb totes elles.

Sevilla